DESPRE NOI

Povestea brandului Moda More

Moda More a început de la un vis in anul 2017 din dragoste pentru fashion. A fost un efort de a oferi o experiența cu trecut și viitor pentru cei care își doresc sa contribuie o mică parte din a construi impreuna un mediu mai bun și mai sustenabil pentru noi toți.
Încă de pe atunci am crescut și ne am dezvoltat intr-o echipa de oameni pasionați care nu vin la lucru doar pentru a-și face treaba, ci și pentru a se distra și a crea o experiența cât mai plăcută clienților.

Am visat sa devenim locul favorit al pasionaților de haine vintage, deosebite pentru grupurile de toate vârstele, sperând, în același timp, sa petrecem timp de calitate impreuna in timp ce căutam printre rafturi cele mai frumoase piese vestimentare.

Acum, continuam sa oferim zilnic cea mai frumoasa experiența zecilor de clienți care ne trec pragul si încercam, totodata, sa le creăm acestora o atmosfera cât mai plăcută si relaxanta la cumpărături.

Povestea fondatoarei Moda More

„Copil fiind, dacă o convingeam pe mama să-mi dea câțiva lei, îi cheltuiam cu entuziasm în magazinele second-hand. Dintotdeauna, pentru mine, magazinele second-hand au reprezentat locul cu comori unde nu existau griji, unde orele se scurgeau rapid, locul de unde mereu plecam mai fericită.

Când am devenit adult, frecventând astfel de magazine și în alte țări, mi-am dat seama că, în Romania, acest concept este interpretat greșit. Am descoperit ca magazinele second-hand în alte țări precum SUA, Italia, Franța etc. are aspectul unui magazin obișnuit, ba chiar unele pot fi cochete, îngrijite, cu mobilier prețios, staff simpatic, un cadru confortabil și primitor. Mi-am propus să aduc acest concept și în țara noastră pentru toți pasionații de ‘comori vintage’ și haine de calitate la prețuri accesibile. Nu am visat atât de îndraznet, dar în câtiva ani am trecut de la un boutique de 27mp la unul de 200 mp. Mi se umple inima de bucurie când aud clienții spunând: ‘ este cel mai frumos second-hand în care am intrat’ sau ‘ arată fix ca în străinatate’ pentru că, pe de o parte, îmi confirmă că efortul depus nu a fost în zadar și am reușit să transpun visul meu în realitate și, pe de altă parte, satisfacția pe care le-o pot oferi clienților și faptul că, împreună, construim o lume mai bună și mai sustenabilă.

Alegem cu foarte mare atentie produsele pe care le expunem, cautăm materiale cât mai calitative și branduri mari la preturi mici. Veți găsi la noi branduri precum: Maxmara, Burberry, Channel, Gucci, Tommy Hilfiger, Moncler, Mark&Spancer, liu-Jo etc.”

 

Te invităm să aflii mai multe despre noi!

Suntem o echipă entuziastă, ne place să ne distrăm la muncă, venim cu drag la magazin și muncim cu pasiune.

Considerăm că suntem o familie, sărbătorim fiecare zi de naștere și profităm de orice ocazie să celebrăm starea de bine, să creăm o atmosferă plăcută și caldă în magazin, atât pentru clienții noștri, cât și pentru noi. Te invităm la noi acasă!

 

Și cum menționam mai devreme, ne place starea de bine și să sărbătorim ori de câte ori se ivește ocazia. Haide să-ți arătăm la ce ne referim! Sperăm să transpunem prin aceste fotografii atmosfera pe care o vei găsi la noi!

 

Cumpărăm haine!
MENIU